Târgu-Jiu: Ziua Absolventului la Colegiul Naţional «Spiru Haret»

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii claselor a XII-a de la Colegiul Naţional «Spiru Haret» din Târgu-Jiu au sărbătorit, astăzi, Ziua Absolventului. Printre aceştia nu s-a aflat din păcate şi Raluca Drăguşin, care şi-a pus capăt zilelor cu nouă zile înainte de absolvirea liceului.

Liceeni au fost îmbrăcaţi în robe şi au fost premiaţi cu diplome pentru absolvirea liceului. Elevii participanţi la olimpiadele naţionale au primit diplome de excelenţă şi au fost răsplătiţi cu câte 150 de lei. Au mai fost acordate premii elevilor care nu au avut nicio absenţă în cei patru ani de studiu, iar cei doi şefi de promoţie au fost răsplătiţi cu câte 300 de lei. Conducerea şcolii a mai înmânat un premiu de excelenţă elevei Delia Haimana, pentru rezultatele deosebite obţinute la olimpiadele naţionale la limba şi literatura română. „Este o manifestare prin care îi răsplătim pe cei mai buni elevi“, a spus Gheorghe Gorun, directorul unităţii şcolare.

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj , aproximativ 5000 de elevi termină clasa a XII-a. Astăzi a fost ultima zi de şcoală pentru aceştia deoarece trebuie să se pregătească pentru bacalaureat.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite