Târgu-Jiu: Zeci de şoferi au călcat pe bec în a doua zi de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat
Tinerii sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat

În ultimele 24 de ore, au fost constate mai multe abateri de la regimul circulaţiei, în urma cărora mai mulţi şoferi au rămas fără permis ori s-au ales cu amenzi.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe principalele artere de circulaţie din judeţ, în scopul impunerii respectării normelor rutiere de către toate categoriile de participanţi la trafic, precum şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere cu victime.


 „Poliţiştii rutieri au constatat 2 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, 49 de sancţiuni contravenţionale, au reţinut 7 permise de conducere, dintre care 3 pentru conducerea unor autovehicule sub influenţa băuturilor alcoolice şi 2 pentru depăşire neregulamentară şi nerespectarea regimului legal de viteză şi au retras 2 certificate de înmatriculare“, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Daniel Tică.


Au fost sancţionaţi 19 conducători auto care nu au respectat regimul legal de viteză, 5 care conduceau autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice şi 3 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite