Târgu-Jiu: Vremea frumoasă i-a scos pe gorjeni la grătare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrecăreţii abia se vedeau de perdeaua de fum de la grătare
Petrecăreţii abia se vedeau de perdeaua de fum de la grătare

Vremea deosebit de caldă pentru această perioadă i-a scos din casă pe foarte mulţi gorjeni. Târgujienii au decis să facă un grătar lângă pădurile de la marginea oraşului.

Târgujienii nu au ratat ocazia de a ieşi la un grătar cu prietenii şi familia. Cel mai căutat loc pentru distracţie şi relaxare a fost malul Şuşiţei. Cei mai mulţi spun că s-au săturat de zăpadă şi că abia aşteptau să se încălzească. Familia Niţică din Târgu-Jiu a preferat o relaxare pe malul Şuşiţei. Toată distracţia a costat numai 50 de lei. De la magazin au cumpărat un sac de cărbune cu 10 lei, carnea de mici a costat 13 lei kilogramul, iar pulpele de pui 8 lei. Cârnăciorii, castraveţii muraţi şi muştarul au costat 17 lei. „După o iarnă lungă, ce ne-a dat bătăi de cap, am ieşit cu soţul şi copii la un grătar. A venit căldura mai devreme.  E foarte frumos, aer curat, relaxare, muzică“, a declarat Simona Niţică.

image

La Târgu-Jiu, se înregistrează, astăzi, 18 grade Celsius. Mâine temperaturile vor scădea până la 13 grade Celsius, însă la sfârşitul sătpămânii viitoare căldura revine din nou. Potrivit meteorologilor, vineri şi sămbătă, maximele vor atinge 20 de grade Celsius.  



Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite