Vrea să recupereze de la primărie o datorie de 1.200.000 de lei, după un deceniu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Lupescu susţine că are de încasat aceşti bani  de la Primăria Rovinari pentru lucrările de alimentare cu apă efectuate în 1999.

Omul de afaceri din Târgu-Jiu spune că este hotărât să-şi recupereze cu orice preţ diferenţa de bani pentru lucrarea pe care firma sa, în prezent radiată, a efectuat-o pentru Primăria Rovinari. Purtat prin tribunale, mai întâi la Secţia Civilă şi ulterior la Penală, din 1999 şi până acum, Constantin Lupescu susţine că datoria pentru alimentarea cu apă a oraşului a ajuns de la 43.900 de lei la 1.200.000, la care se adaugă şi cheltuieli de judecată.

„Eu solicit doar banii mei, atât. S-au legat de orice amănunt ca să nu achite datoria pentru aceste lucrări. Procesul a fost suspendat pe civil după ce mi-au făcut plângere pe penal pentru înşelăciune, până pe 29 ianuarie 2009, când am fost achitat la Curtea de Apel Craiova, hotărârea fiind definitivă. Ei şi acum încasează bani de la populaţie pentru lucrările mele neplătite. Voi merge până la executare silită”, a avertizat Constantin Lupescu.

Acesta deţine şi un document oficial prin care Primăria Rovinari a fost somată imobiliar să achite datoriile către firma acestuia, ceea ce înseamnă că, în caz contrar, un bloc din oraş cu 12 apartamente va fi scos la vânzare prin licitaţie publică.

Apărat de avocata lui Ţundrea


Liliana Clima, celebra avocată a gorjeanului închis pe nedrept, Marcel Ţundrea, se ocupă de cazul lui Constantin Lupescu din 2001. „Practic trebuiau să se încaseze banii în perioada 2000-2001. Ei, respectiv primăria, ca să se eschiveze, au declanşat plângere penală, care a suspendat procesul civil, iar procesul penal pe care s-a mers pe înşelăciune a durat din 2001 până în 2009. Pe 29 ianuarie 2009 a fost hotărâre definitivă de achitare şi după aceea am încercat să recuperăm latura civilă”, a menţionat Liliana Clima.

Citeşte în ADS Târgu-Jiu, care apare mâine la chioşcuri, reacţia reprezentanţilor Primăriei Rovinari!

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite