Vrea să demonstreze că este al doilea Ţundrea cu ajutorul avocatei care l-a apărat pe Nicu Ceauşescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Tudor, bărbatul condamnat în 2006 la 23 de ani de închisoare, susţine în continuare că nu el a comis crima pentru care a primit pedeapsa.

Decizia anunţată în urmă cu câteva zile de magistraţii Tribunalului Gorj în ceea ce priveşte cererea de revizuire formulată de târgujian a determinat-o pe mama acesteia să ia decizia de a merge să-i ceară sprijinul avocatei care l-a apărat pe Nicu Ceauşescu, Paula Iacob. Cazul lui Gheorghe Tudor, arestat pentru o crimă pe care un alt bărbat a pledat vinovat, şi cel al lui Marcel Ţundrea au un numitor comun: fostul procuror Ion Diaconescu, care i-a anchetat pe amândoi. Crima de care a ajuns să fie legat numele târgujianului a avut loc la 28 iunie 2002. Atunci, Maria Schinteie, de 80 de ani, a fost tâlhărită şi omorâtă în apartamentul ei din Târgu-Jiu. Tudor a relatat că, în ziua respectivă, s-a întâlnit cu un amic, Petre Marin, care i-a cerut să-i schimbe nişte bani la o casă valutară, fără să-i spună că îi furase din casa bătrânei ucise. Deşi Petre Marin a recunoscut că a acţionat singur, Tudor a fost şi el judecat şi condamnat la închisoare.

Citeşte ce au decis judecătorii Tribunalului Gorj şi ce declară mama celui aflat în arest numai în săptămânalul ADS Târgu-Jiu, care a apărut astăzi la chioşcuri.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite