Târgu-Jiu: Viol înscenat la Dăneşti. Minora întreţinuse relaţii sexuale cu un vecin şi a minţit de teamă că a rămas însărcinată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii gorjeni au stabilit astăzi că Otilia B., minora de 16 ani din Dăneşti, care a susţinut că a fost violată în timp ce se întorcea de la şcoală, a minţit.

Evenimentul a avut loc pe 31 martie, într-o pădure din satul Şasa, iar fata a inventat totul după ce a întreţinut relaţii sexuale cu un vecin. De teamă că a rămas însărcinată, aceasta le-a spus părinţilor că a fost victima unui violator.

„În urma efectuării cercetărilor cu privire la aspectele sesizate în data de 31 martie 2011, referitor la săvârşirea infracţiunii de viol pe raza comunei Dăneşti, la sediul Poliţiei municipiului Târgu-Jiu s-a prezentat B.C.M., în vârstă de 34 ani, mama minorei, ocazie cu care a declarat poliţiştilor faptul că, fiica sa nu a fost victima infracţiunii de viol. Persoana a motivat gestul minorei  prin faptul că, tânăra a recurs la o înscenare deoarece anterior întreţinuse relaţii sexuale cu o persoană din localitate, căruia nu a vrut să-i precizeze identitatea, în urma raportului sexual făcându-i-se frică că ar fi rămas însărcinată”, a precizat Bogdan Scafeş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Dosarul penal a ajuns pe masa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, care vor lua o decizie în cazul minorei.

       

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite