Târgu-Jiu: Viol cu năbădăi: Septuagenara şi-a retras plângerea şi vrea ca tânărul de 17 ani să fie liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce bătrâna a declarat că a fost obligată să întreţină relaţii sexuale, adolescentul acuzat de viol a spus că este vorba de o relaţie de prietenie mai veche. În cele din urmă, femeia de 77 de ani s-a răzgândit, fiind hotărâtă să-l ierte pe cel care a batjocorit-o de două ori. O jumătate de oră a durat fiecare partidă de amor.

Viol cu final fericit. Aşa poate fi descris evenimentul anunţat, aseară, de o bătrână din Săuleşti. Femeia de 77 de ani a spus că, miercuri noaptea, a fost violată din nou de un consătean, cu 60 de ani mai mic decât ea. 

image

A venit mort de beat la mine acasă, iar eu i-am deschis uşa. Mi-a spus că vrea neapărat să se culce cu mine, iar eu m-am dezbrăcat singură, pentru că mi-a fost frică de el. Nu m-a sărutat, doar îmi spunea «mamaie». Tatăl lui era văr cu bărbatul meu, care a murit, iar copilul ăsta mă mai ajuta şi îmi mai aducea lemne. I s-a urcat băutura la cap şi a vrut să întreţinem relaţii sexuale sau cum se zice. A doua zi, adică joi, m-am dus la poliţie, după ce m-am concentrat singură. Nu m-a trimis nimeni să fac plângere, doar eu am hotărât să fac asta, pentru că m-a obligat să facem prostii şi în toamnă. Acum îmi pare rău de el şi o retrag, pentru că vrea să plece şi el în Spania, la muncă. Poate mai prinde vreo babă pe-acolo, dar îl las, nu-l mai dau pe mâna poliţiei“, a spus pensionara astăzi. Dacă bătrâna nu s-a mai dat violată, poliţiştilor nu le-a mai rămas decât să-l cerceteze pe minor pentru violare de domiciliu, fiind lăsat în libertate, după cele 24 de ore de arest preventiv. „Sunt nevinovat. Nu a fost viol“, a spus tânărul de 17 ani, în momentul în care a intrat la audieri.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite