Târgu-Jiu: Foto şi Video / Trei hoţi au spart şapte magazine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 60 la sută
Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 60 la sută

Trei tineri din Târgu-Jiu au fost prinşi de poliţişti după ce au spart şapte magazine. Aceştia au fost prezentaţi astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă.

În urma cercetărilor efectuate de către lucrătorii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Târgu-Jiu au fost identificaţi Gabriel C. V. De 21 de ani, Alexandru I. de 22 de ani şi Silviu M. de 30 de ani. Toţi cei trei tineri sunt din municipiul Târgu-Jiu şi figurează cu antecedente penale.

Hoţi

De data aceasta s-a stabilit că aceştia sunt autorii a şapte spargeri de societăţi comerciale comise pe raza municipiului Târgu-Jiu şi Runcu, în perioada iunie decembrie 2010. Tinerii au sustras de aici mai multe pachete de ţigări, obiecte vestimentare şi aparatură electronică. Persoanele în cauză au fost reţinute pe bază de ordonanţă şi introduse în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.  Astăzi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă.  Paguba se ridică la aproximativ 50.000de lei, iar până acum poliţiştii au reuşit să recupereze doar 60 % din valoarea prejudiciului.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite