Târgu-Jiu: Victorie fără emoţii pentru Energia Rovinari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Energia Rovinari a reuşit să se impună fără emoţii, aseară, în Sala Sporturilor din Târgu-Jiu, în faţa formaţiei BC Perla Harghitei.

Scorul final al întâlnirii a fost 87-70 pentru Energia Rovinari, asta după ce echipa gazdă a condus şi la o diferenţă de chiar şi 38 de puncte, în ultima repriză. Cu şase minute înainte de finalul meciului, antrenorul Slobodan Nikolic a introdus rezervele, astfel încât baschetbaliştii formaţiei harghitene au reuşit să mai recupereze din diferenţă. Cel mai bun marcator pentru Energia a fost Troupe cu 20 de puncte, iar de la oaspeţi Ramon cu 23 de puncte marcate.
Antrenorul Energiei s-a arătat dezamăgit de rezerve: „E posibil să fie şi lipsă de valoare la rezerve. Dacă vom găsi alte soluţii din vară aducem alţi jucători pe contractele pe care le au ei. Sunt gorjeni, dar dacă nu au valoare trebuie să ne gândim la altceva. Până la urmă pe jucător îl ţine valoarea”.

Slobodan Nikolic speră că echipa sa va urca în clasament: „Aveam nevoie de o victorie după cele patru meciuri pierdute la rând, a venit. Urmează meciul de la Craiova, apoi Oradea iar dacă obţinem încă două succese putem spera la o poziţie mai bună”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite