Târgu-Jiu: Vezi aici starea bărbatului rănit în urma exploziei de la UM Sadu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Dijmărescu este internat în secţia de Reanimare a Spitalului Clinic de Urgenţă, Chirurgie Plastică,  Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti. 

Bărbatul care a suferit arsuri în urma exploziei de la UM Sadu a fost supus vineri unei prime intervenţii chirurgicale pentru îndepărtarea tegumentelor arse şi incizii pentru compresie. Cel mai probabil, zilele următoare va avea loc o nouă intervenţie.


„Este în continuare sub îngrijire medico-chirurgicală, a apărut o complicaţie respiratorie care s-a dezvoltat  în ultimele 24 de ore, dar în momentul de faţă nu pune probleme. Este vorba mai exact de o infecţie şi probabil o pneumonie, dar urmează să stabilim exact în cursul zilei de astăzi dacă pneumonia se confirmă. Îl vom pune sub  tratament. În principiu, urmează să fie operat, rămână să stabilească echipa de chirurgi când se va întâmpla acest lucru. Pacientul este conştient, a fost vizitat de rude. E o patologie greu de suportat, dureroasă“, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă, Chirurgie Plastică,  Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti, Călin Ciontu.



Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite