Târgu-Jiu: Vezi aici prima reacţie a minorului acuzat de trafic de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minorul s-a întors la şcoală, iar drogurile au fost confiscate
Minorul s-a întors la şcoală, iar drogurile au fost confiscate

Elevul reţinut şi eliberat ulterior pentru trafic de canabis nu pare deloc afectat de această situaţie şi a postat pe internet un comentariu pentru jurnalişti.

Mădălin G. şi alţi doi amici ai acestuia au fost reţinut joi seara, după cele 24 de ore de arest fiind cercetaţi în stare de libertate.

„În seara zilei de 21 octombrie 2010, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipale Târgu-Jiu, cu ocazia activităţilor desfăşurate în teren, au oprit pentru legitimare doi tineri. Cu ocazia legitimării şi controlului acestora au desoperit asupra unuia dintre ei un pachet suspect de conţinut  de droguri. Au fost solicitaţi lucrători din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Gorj - Compartimentul Antidrog, care, cu ocazia testării conţinutului pachetului, au constatat că este canabis. Cu ocazia cercetării acestora, în cooperare cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Gorj au stabilit că drogurile au fost procurate de pe raza oraşului Târgu-Cărbuneşti, de la un tânăr, în seara zilei de 20.11.2010.

S-a organizat o acţiune pe raza oraşului Târgu-Cărbuneşti, unde a fost identificat şi reţinut pentru cercetări minorul G.A.M. de 16 ani, elev la un liceu de pe raza oraşului, având asupra sa cantitatea de 54 grame canabis, iar la domiciliu mai deţinea cantitatea de 197 grame cannabis. Împotriva celor în cauză, respectiv G.A.M., S. Radu-Lucian şi C. Radu Ciprian, procurorul de caz a dispus reţinerea acestora pe o perioadă de 24 ore şi ulterior cercetarea acestora în stare de libertate pentru comiterea infracţiunilor de trafic şi consum de droguri de risc“, precizează Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Aflat în libertate, minorul a avut suficient timp să posteze pe internet un mesaj pentru ziarişti. „Tin să mulţumesc mass-mediei pentru reclama gratuită. Vă mulţumesc şi sper să vă placă. Ascultaţi şi noul meu album semnat «Nu ma opresc aici»", a scris minorul pe pagina pe care a postat melodiile hip-hop.

Târgu-Jiu
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite