Târgu-Jiu: Vezi aici de ce reduceri beneficiezi dacă îţi cumperi din timp bilet pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgujienii au fost atraşi în special de ofertele în străinătate, zeci de pachete turistice fiind achiziţionate în ţări precum Grecia sau Bulgaria.

Pe litoralul românesc, hotelierii au venit deja cu oferte tentante şi propun reduceri dacă biletele sunt cumpărate din timp sau câteva nopţi de cazare în plus. Astfel, majoritatea hotelurilor au pachete cu reduceri cuprinse între 10 şi 25 la sută, în funcţie de data limită de cumpărare. Dacă biletul este cumpărat până pe 28 februarie, reducerea este de 25 la sută, iar până pe 15 mai, preţul este redus cu 10 la sută.

De exemplu, în staţiunea Mamaia, un sejur de şapte zile, în perioada 25-31 iulie, cu pensiune completă, la un hotel de trei stele, costă 2.292 de lei fără reducere. Dacă vă hotărâţi şi cumpăraţi biletul din timp, preţul ajunge la 1.833 de lei, cu reducerea de 25 la sută.

Şi în străinătate, preţurile sunt reduse cu 10 până la 20 la sută. În staţiunea Albena din Bulgaria, majoritatea hotelurilor oferă o reducere de 20 la sută dacă biletul este cumpărat până pe 29 aprilie şi o reducere de 10 la sută pentru pachetele turistice achiziţionate până la data de 31 mai. Aici, la un hotel de trei stele, all inclusive, un sejur de şapte zile în perioada de vârf costă 350 de euro de persoană, fără reducere.

În staţiunea Halkidiki din Grecia, biletele cumpărate până la data de 2 martie au o reducere de 20 la sută, iar cele cumpărate până la 13 aprilie sunt reduse cu 15 la sută. Aici, la un hotel de trei stele, cu demipensiune, un pachet de 7 nopţi, în plin sezon, costă 319 euro de persoană. Cu reducere preţul scade până la 255 de euro. În Turcia, la un hotel de 4 stele, preţul sejurului este redus cu 15 la sută dacă pachetul este achiziţionat până la data de 20 aprilie şi ajunge la 399 de euro, de la 469 de euro.
 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite