Târgu-Jiu: Vezi aici ce spune procurorul-şef Marius Iacob despre acuzaţiile adevăratului autor din cazul Ţundrea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scenariul lui Gheorghe Avram, conform căruia probele care îl incriminează ar fi false, este infirmat şi de Marius Iacob, procuror-şef în cadrul Parchetului Curţii Supreme.

Bărbatul din Comăneşti a declarat şi ieri că este nevinovat în cazul Ţundrea şi l-a acuzat pe un fost anchetator, Ion Răgman, că i-a propus să ia asupra lui crima de la Pojogeni. Mai mult decât atât, Avram a spus că în 2002 i s-au luat probe de spermă, care au dus la asocierea greşită cu probele alterate de-a lungul timpului ale victimei. Marius Iacob, procurorul şef al Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului instanţei supreme, îl asigură însă că nu acele probe stau la baza vinovăţiei lui.

 „Nu e adevărat, nu i-a recoltat nimeni probe în 2002, pentru că el a scăpat printre degete şi nu era inclus nici măcar în cercul de suspecţi în cazul Ţundrea. Sunt aberaţii, poveşti, încearcă să se apere. Oricum, rezultatul nostru a fost stabilit pe baza probelor de salivă luate în 2010, aşa s-a stabilit ADN-ul. Am avut verificări cu el şi chiar o nouă expertiză care a indicat acelaşi lucru", a spus Marius Iacob, cel care a dezvăluit grava eroare judiciară.
Raportul medico-legal a arătat că tipul de ADN găsit în corpul victimei corespunde cu cel al lui Avram.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite