VIDEO ŞI GALERIE FOTO Incendiu la Primăria Târgu-Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe birouri din cadrul instituţiei au fost cuprinse astăzi de flăcări, iar angajaţii au fost evacuaţi.

Din fericire, acesta a fost doar scenariul exerciţiului organizat de reprezentanţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) la nivelul Primăriei Târgu-Jiu.

„Este o activitate practică. Are două scopuri: de a vedea stadiul de pregătire al personalului  SVSU şi al persoanelor aflate la locul de muncă în situaţia producerii unui incendiu, dar şi modul de intervenţie cu mijloacele tehnice din dotare. S-a organizat alarmarea, persoana care a văzut incendiul a alarmat  imediat şeful serviciului, apoi s-a organizat evacuarea personalului primăriei, cât şi a publicului vizitator şi a bunurilor materiale”, a declarat Alin Drăgan, şeful Serviciului de Prevenire a Incendiilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj. 

image

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO!

Angajaţii şi-au luat rolul în serios şi au învăţat cum să folosească stingătoarele, pentru a fi pregătiţi în cazul unui incendiu real. „Este foarte benefic pentru noi şi pentru cei care vin în primărie pentru diferite probleme”, a declarat Marinela Voinescu, funcţionar public în cadrul instituţiei în care se află 51 de stingătoare.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite