Târgu-Jiu: VIDEO ŞI FOTO: Poliţistul mort în accident de motocicletă, condus pe ultimul drum de sute de oameni şi de soţia însărcinată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Bumbaru a fost condus pe ultimul drum de către colegi şi familie
Sorin Bumbaru a fost condus pe ultimul drum de către colegi şi familie

Suspine şi jale la înmormântarea lui Sorin Bumbaru, poliţistul care a murit marţi seară în urma unui accident rutier produs pe Drumul Naţional 67, pe raza localităţii Poienari. Sorin Bumbaru se afla pe motocicletă şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un şofer din Bumbeşti-Piţic. Astăzi, fostul om al legii a fost condus pe ultimul drum.

Ofiţerul Sorin Bumbaru avea 31 de ani, locuia în Târgu-Jiu şi lucra la Poliţia Rovinari din anul 2005. Sute de oameni au adus coroane cu flori şi au venit astăzi la locuinţa acestuia, din cartierul târgujian Bârseşti, pentru a-şi lua rămas bun. Alina Bumbaru, soţia lui Sorin, medic la Unitatea de Primiri Urgenţe Târgu-Jiu, este gravidă în patru luni şi trăieşte o adevărată dramă.

Târgu-Jiu

Cei doi au împreună un băieţel de patru ani. Nu au lipsit nici motocicliştii târgujieni, care au avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului angajat al Poliţiei Rovinari. „Trandafirul meu“ a strigat în permanenţă mama lui Sorin Bumbaru.



Soţia acestuia era medicul de gardă la Urgenţa din Târgu-Jiu în noaptea accidentului, iar sora lui era de serviciu pe ambulanţă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite