VIDEO Hoţ filmat în acţiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 25 de ani, din Târgu-Jiu, a ajuns aseară în arestul Poliţiei Gorj, după ce anul trecut a comis două furturi. Oamenii legii au reuşit să-l prindă pe infractor cu ajutorul camerelor de supraveghere de la unul dintre magazinele din care au fost luate bunuri de peste 17.000 de lei.

Cele două furturi au fost comise în lunile februarie şi august ale anului 2011. „În noaptea de 25 spre 26 februarie 2011, suspectul a pătruns într-un birou al unei firme din municipiu, iar de aici a sustras un laptop, o bormaşină şi o tastatură de calculator, valoarea prejudiciului fiind estimată la suma de 17.000 lei. Ulterior, în noaptea de 5 august 2011, acelaşi suspect a pătruns prin escaladarea gardului împrejmuitor, în incinta unei alte societăţi comerciale, iar de aici a sustras trei role de folie anticondens, cauzând un prejudiciu de 560 lei”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Aseară, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Poliţiştii continuă cercetările pentru recuperarea prejudiciului.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite