VIDEO Anvelopele de iarnă la mâna a doua din târgul auto, la control

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Opt comercianţi de anvelope au fost verificaţi
Opt comercianţi de anvelope au fost verificaţi

Comisariii de la Protecţia Consumatorilor Gorj împreună cu poliţiştii locali au efectuat în această dimineaţă o acţiune de verificare în târgul auto la anvelopele de iarnă second hand scoase la vânzare.

Toţi comercianţiin de anvelope la mâna a doua aflaţi în târgul auto din Târgu-Jiu au fost controlaţi în această dimineaţă. Cei mai mulţi dintre ei nu aveau afişate preţurile la toate produsele, iar casele de marcat erau doar pentru design, pentru că nu puteau fi folosite.
Cumpărărtorii nu erau mulţumiţi de calitatea anvelopelor scoase la vânzare. „Din câte observăm, vin cu ele spoite cu cremă şi vopsea. Înşeală lumea. Eu am luat acum un an de zile de vară, le-am pus pe maşină cu încărcătură şi mi-a bubuit în faţă. Sunt vechituri. Nu se merită. Mai bine dai banii pe lucruri noi. Am venit azi să-mi cumpăr, dar u am ce să aleg. Sunt şi preţurile mari“, a spus Ilie Rovenţa.

Dan Radu, comisar al Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Gorj, a precizat că s-au efectuat opt conmtroale: „S-au făcut opt controale şi principalele abateri constă în neafişarea denumirii operatorului economic în zona publică, neafişarea preţului la toate produsele aflate la vânzare. În general apare problema că nu au prezentat documente de provenineţă a mărfii. La finalizarea controlului se vor stabili şi sancţiunile. Controlul operativ de astăzi este ca urmare a unor solicitări venite din partea primarului şi prefectului. Verificările vor fi făcute săptămânal“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite