Târgu-Jiu: VIDEO / Bărbatul care şi-a înjunghiat fratele a fost dus în faţa instanţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Vasile Ungureanu şi-a ucis cu sânge rece fratele
Târgu-Jiu: Vasile Ungureanu şi-a ucis cu sânge rece fratele

Dacă va fi găsit vinovat, Vasile Ungureanu riscă să îşi petreacă următorii 25 de ani după gratii. La ieşirea din arestul poliţiei, bărbatul de 52 de ani nu a vrut să facă nicio delaraţie.

Vasile Ungureanu a mers aseară în vizită la fratele său, Constantin Ungureanu, care locuia pe strada Castanilor din Târgu-Jiu. Cei doi au consumat băuturi alcoolice, iar apoi s-au luat la ceartă. Mama acestora decedase în urmă cu aproximativ o lună, motivul conflictului fiind banii pe care femeia îi lăsase ca moştenire. Pentru că nu s-au înţeles, Vasile Ungureanu l-a înjunghiat de trei ori în abdomen pe fratele său. Bărbatul de 60 de ani a fost dus la spital de către rude, însă şi-a dat ultima suflare în timpul intervenţiei chirurgicale, medicii nereuşind să îi salveze viaţa. „A fost adus un pacient cu plăgi înjunghiate, abdominală şi torcaică, în şoc hemarogic. Până la urmă pacientul a decedat“, a precizat medicul Liliana Puiu Crăciun.

criminal frate


Riscă 25 de ani de închisoare


Suspectul a fost prins la scurt timp după crimă, iar după o noapte în arest, astăzi a fost prezentat Tribunalului Gorj, cu propunere de arestare preventivă pentru infracţiunea de omor calificat „S-a stabilit faptul că între agresor şi victimă a existat un conflict spontan, produs pe fondul consumului de băuturi alcoolice. În aceste împrejurări, agresorul şi-a lovit victima de mai multe ori cu un cuţit în zona abdominală, iar ulterior, urmare a leziunilor suferit, victima a decedat la spital“, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Daniel Tică.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite