Târgu-Jiu: Invazie de turişti la Rânca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Turiştii s-au bucurat de zăpadă
Târgu-Jiu: Turiştii s-au bucurat de zăpadă

Peste trei mii de turişti din întreaga ţară au luat cu asalt staţiunea Rânca în acest week-end. Stratul de zăpadă măsoară aproape un metru pe pârtie.

Iubitorii sporturilor de iarnă au avut ocazia să schieze ore în şir pe pârtia M1, cea de 600 de metri, dotată cu teleschi şi nocturnă. „La Rânca se schiaza şi sunt în staţiune 2000-3000 de turişti, pentru că e printre puţinele din ţară în care mai e zăpadă. Stratul măsoară aproape un metru, iar tunurile de zăpadă au creat condiţii numai bune de schi. Înca de miercuri nu mai erau locuri de cazare la Rânca“, a anunţat Sabin Cornoiu, şeful Salvamont Gorj.

Dacă de Revelion au existat 17 persoane care s-au aventurat pe pârtiile de schi şi au suferit fracturi, în ultimele zile nu au fost înregistrate accidente grave. „Au fost cazuri destul de puţine în ultimele zile, care s-au încadrat în procentul acestei perioade. Nu au fost decât opt cazuri în toată săptămâna. În week-end, cinci salvamontişti există în permanenţă în staţiune“, a mai spus Sabin Cornoiu.

VEZI AICI CÂŢI TURIŞTI SUNT ACUM PE PARTIE

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite