Târgu-Jiu: VIDEO/ Un grup de elevi italieni şi gorjeni a realizat o hartă virtuală cu obiectivele culturale şi istorice din cele două ţări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

21 de elevi din cadrul Colegiului Naţional Ecaterina Teodoroiu din Târgu-Jiu au reuşit să obţină locul I la concursul „Made for Europe”, desfăşurat la Piatra Neamţ, în perioada 15-17 aprilie.

În colaborare cu mai mulţi tineri italieni, elevii gorjeni au realizat o hartă virtuală cu obiectivele cultural-istorice ale celor două ţări, nelipsite fiind şi operele lui Constantin Brâncuşi. Concursul de la Piatra Neamţ a constat în prezentarea produselor finale realizate de participanţi, în cadrul programelor cu finanţare nerambursabilă din fondurile europene.

image

La secţiunea pe licee, Mădălina Grosu, de la Colegiul Naţional Ecaterina Teodoroiu din Târgu-Jiu, a obţinut locul I cu harta virtuală realizată cu ajutorul colegilor săi, dar şi cu sprijinul italienilor de la liceul Leonardo da Vinci. Timp de doi ani, cei 21 de elevi gorjeni au lucrat la acest proiect, care le-a permis să călătorească în afara graniţelor şi să viziteze mai multe obiective din Italia.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite