Târgu-Jiu: VIDEO/ Primarul Cârciumaru, pus la colţ de elevi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Elevii l-au atacat cu întrebări pe edilul-şef
Târgu-Jiu: Elevii l-au atacat cu întrebări pe edilul-şef

Primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, a avut ieri, de Ziua Copilului, o întâlnire cu reprezentanţii elevilor de la şcolile din oraş.

Aceştia i-au făcut o serie de propuneri edilului-şef şi i-au adresat o serie de întrebări care l-au pus în dificultate. Cei mai mulţi au solicitat construirea unui mall în Târgu-Jiu unde să-şi petreacă timpul liber, precum şi amenajarea unui cinematograf civilizat. Graţiela Bejinaru, de la Liceul de muzică şi arte plastice, a propus înfiinţarea unei grădini zoologice şi botanice pentru ca elevii să nu mai fie cuprinşi de gânduri negre. Elevii i-au mai cerut primarului reabilitarea şcolilor la care învaţă şi a căminelor în care stau, construirea de săli de sport şi accesul neîngrădit pentru practicarea de diferite activităţi sportive. Copiii îşi mai doresc un bazin de înot acoperit şi un patinoar.

Târgu-Jiu

O propunere care va fi materializată chiar de anul viitor va fi o paradă a liceelor. „Toate liceele ar putea să-şi prezinte rezultatele, dar şi oferta educaţională pentru cei care vor să devină elevi la şcolile respective“, a spus Ancuţa Stoican, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean al Elevilor. Primarul Florin Cârciumaru le-a promis elevilor că toate propunerile făcute vor fi analizate şi realizate, în funcţie de posibilităţi.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite