Târgu-Jiu: VIDEO/ Prietenii poliţistului mort în urma unui accident rutier, în stare de şoc: „Niciodată nu i-a plăcut viteza“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedia a avut loc pe Drumul Naţional 67, pe raza localităţii Câlnic. Aurel Potcovaru, de 50 de ani, din Târgu-Jiu, se îndrepta spre locul de muncă şi se afla în dreapta şoferului când maşina a intrat în parapet.

Accidentul de circulaţie s-a produs în această dimineaţă, la ora 07.50, când autoturismul Ford Focus în care se aflau doi poliţişti s-a izbit de un parapet aflat pe raza localităţii Câlnic. Oamenii legii erau angajaţii Poliţiei Municipiului Motru şi făceau naveta de la Târgu-Jiu spre locul de muncă. Se pare că şoferul a pierdut controlul volanului din cauza poleiului.

image

În dimineaţa acestei zile, în jurul orei 07.50, pe DN 67, pe raza comunei Câlnic, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane de 50 de ani, din Târgu-Jiu. Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că şoferul, P.P.I., de 32 ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe DN 67, din direcţia Târgu-Jiu în direcţia Motru, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers în condiţiile carosabilului alunecos, iar autoturismul a intrat în coliziune cu parapetul din partea stângă. În urma impactului, pasagerul de pe locul din dreapta faţă a decedat.Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie“, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Târgujianul care a decedat pe loc în urma acestui eveniment rutier era ofiţer în cadrul Poliţiei Municipiului Motru şi se afla pe locul din dreapta şoferului. Aurel Potcovaru a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj.

image
image

Soţia sa a venit la Unitatea  de Primiri Urgenţe (UPU)Târgu-Jiu, iar când i s-a spus că soţul său este mort i s-a făcut rău.

„Niciodată nu i-a plăcut viteza“

La spital au ajuns şi prietenii poliţistului decedat. „Era un om extraordinar, ponderat şi calculat. Nu ar fi mers cu viteză pentru nimic în lume, de fiecare dată când mergea cu mine şi aveam un pic viteză, mă tempera. Niciodată nu a fost un om căruia să-i placă viteza“, a spus avocatul Nicolae Bobu. În timp ce rudele îl plângeau pe omul legii, la UPU a fost adus, cu maşina poliţiei, şi bărbatul de 32 de ani, care s-a aflat la volanul maşinii implicate în accident, pentru recoltarea probelor biologice. Acesta a refuzat să facă declaraţii, fiind în stare de şoc după cele întâmplate.

image
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite