Târgu-Jiu: VIDEO/ Patul care iese din dulap şi barul cu lift, expuse în holul Prefecturii. Vezi aici cât costă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O firmă de accesorii mobilier şi sisteme de mobilier, din municipiul Braşov, şi-a expus două dintre cele mai moderne produse în holul Prefecturii Gorj, în cadrul unei întâlniri cu investitori şi oameni de afaceri.

Patul care iese din dulap este un concept nou şi util, care permite dublarea spaţiului dintr-o cameră. În timp ce nu este utilizat, patul este retras în dulap, în spatele unui perete vertical care delimitează sistemul de restul dulapului şi foloseşte o treime din volumul dulapului suport. Preţul unui astfel de obiect de mobilier porneşte de la 1.500 de euro, în funcţie de mărime.



 Un alt sistem prezentat a fost barul cu sistem de ridicare a televizorului, în care sunt încorporate un frigider, sertare, rastel pentru vinuri şi alte spaţii de depozitare. Preţul barului cu lift porneşte de la 1.000 de euro, sumă în care nu sunt incluse televizorul şi dvd player-ul.

image

Pe lângă aceste două produse inovatoare, firma mai pune la dispoziţia clienţilor suporturi pentru încălţăminte şi îmbrăcăminte, al căror preţ porneşte de la 150 de lei.

 „Vrem să ne lansăm şi pe piaţa din Gorj şi de aceea am decis să prezentăm ofertele noastre în cadrul acestei întâlniri cu oameni de afaceri şi investitori. Am mai vândut la câteva firme din Gorj. Ne gândim să ne facem un punct de lucru aici, dacă produsele noastre vor fi căutate“, a precizat Paul Preda, reprezentant vânzări în cadrul firmei.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite