Târgu-Jiu: VIDEO/ Incendiu de proporţii la Casa de Cultură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană necunoscută a incendiat Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu, iar flăcările au mistuit clădirea până la temelii.  Din fericire, acesta a fost doar scenariul unui exerciţiu organizat de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj,  pentru a-şi testa capacitatea de a reacţiona în caz de incendiu.

Evenimentul a avut loc astăzi, la ora 10.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu.

Târgu-Jiu

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Lt.col. Dumitru Petrescu al judeţului Gorj a desfăşurat exerciţiul cu tema «Activitatea ISU Gorj şi a celorlalte componente ale Sistemului Judeţean de Management al Situaţiilor de Urgenţă pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de producerea unui incendiu la Casa de Cultură a Sindicatelor din Tg-Jiu».

Acest exerciţiu a fost  organizat cu ocazia sesiunii de pregătire a personalului ISU Gorj. Printre obiectivele acestui exerciţiu au fost: antrenarea structurilor ISU Gorj în gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de incendiu şi a celorlalte forţe cu care se cooperează în asemenea situaţii şi antrenarea structurilor serviciilor de urgenţă profesioniste şi private pentru executarea acţiunilor de intervenţie şi evacuare“, a precizat Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Rămâi pe targu-jiu.adevarul.ro pentru a vedea reacţiile gorjenilor.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite