Elevă de liceu, vocea Gorjului la X Factor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ruxandra Croicu a trecut de primele două preselecţii şi va merge să concureze în Capitală. Adolescenta de 17 ani a cucerit juriul cu melodii din repertoriul Oanei Sârbu şi al Christinei Aguilera.

La a doua preselecţie de la Timişoara, Ruxandra Croicu a demonstrat că are talent şi că merită să rămână în concursul X Factor. Paula Seling, Mihai Morar şi Adrian Sina i-au acordat credit, nu înainte de a-i cere tinerei din Târgu-Jiu să interpreteze şi o piesă românească, decisivă pentru răspunsul final.



„În februarie m-am hotărât să particip. În urmă cu o lună, am luat parte la prima preselecţie, după care am fost anunţată că trebuie să mă prezint din nou, la 3 iulie. Am mers iar la Timişoara şi am intrat ultima la probă, de la ora 20.00. Au fost cu mine părinţii şi patru prieteni. Prima dată am interpretat melodia «Something's Got a Hold On Me», a Christinei Aguilera, apoi mi-au cerut ceva de la noi. Am ales «Te iubeam», a Oanei Sârbu“, a relatat solista.

Ruxandra, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional Spiru Haret, nu se gândeşte deocamdată la marele premiu, de 200.000 de euro.

image

Şi-a propus doar să facă o figură frumoasă. „Voi alege o melodie care să-mi pună în valoare calităţile vocale. Singurul lucru pe care vreau să-l fac în etapa următoare este să nu-i dezamăgesc pe cei care mă susţin şi care au avut încredere în mine până acum“, a mărturisit liceana.

Premiu special, obţinut la „Zâmbet de Copil“


Adolescenta s-a apropiat de lumea muzicii în urmă cu trei ani, îndrumată de mama sa. „Ea m-a dus la Şcoala Populară de Artă, la clasa de canto a domnului profesor Sorin Bivolaru. Dumnealui este foarte mândru de mine. Nu mi-am propus să imit pe nimeni, îmi doresc să am propriul stil. Voi ţine cont de sfatul Paulei Seling, care mi-a spus că trebuie să muncesc mult dacă vreau rezultate bune“, a mai spus Ruxandra. Ea s-a făcut deja remarcată la concursurile naţionale de muzică, obţinând chiar anul acesta, la 22 mai, premiul special al Festivalului „Zâmbet de Copil“, organizat la Turnu Severin.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite