Târgu-Jiu: VIDEO/ Criminalul de la Bâlteni şi-a ucis mama pentru 400 de lei: „Am vrut să-l sperii pe cumnatul meu, nu să o omor pe ea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul de 42 ani, din comuna Bâlteni, a fost dus astăzi, în jurul orei 11.00, în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de  pe lângă Tribunalul Gorj.

Nicolae Cruceru a declarat că a ucis-o pe cea care i-a dat viaţă într-un moment de furie şia povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat.

image

„Mi-am ucis mama. I-am dat cumnatului meu 2.000 de lei, din care mai avea să-mi dea 400. El nu a fost acasă, nu l-am găsit. Am vrut să-l sperii, să-l bat. Am avut un cuţit la mine. Într-un moment de furie mi-am ucis mama. Pe el am vrut să mă răfuiesc, nu pe ea. Când mi-a apărut maică-mea în faţă, ridicată de pe fotoliul, atunci mi-am pierdut controlul", a spus bărbatul cunoscut cu afecţiuni psihice.

Acesta va fi prezentat astăzi la Tribunalului Gorj cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat. Femeia de 66 de ani a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite