Târgu-Jiu: VIDEO/ 63 de perechi au sărbătorit nunta de aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

63 de cupluri care au împlinit sau împlinesc în acest an o jumătate de secol din momentul în care au spus «Da» în faţa ofiţerului stării civile au venit astăzi la Biserica Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din Târgu-Jiu pentru a-şi reînnoi jurămintele.

Slujba religioasă a fost oficiată de preotul Constantin Drăghici, consilierul Mitropolitului Olteniei, iar naşii de la nunta de aur a fost primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, împreună cu soţia lui. După slujbă, a urmat o fotografie de grup. Seara, bătrânii au avut parte de o masă festivă la un restaurant de pe insuliţa de pe Jiu.


Gheorghe şi Verginica Eftenoiu, în vârstă de 76 de ani şi, respectiv 69 de ani, s-au căsătorit după doar trei luni de când s-au cunoscut. S-au întâlnit pe litoral şi de atunci au rămas nedespărţiţi. Au doi copii şi o nepoată. Gheorghe Eftenoiu  „Este o zi mare pentru noi şi pentru persoanele bătrâne. Mi-am cunoscut soţia pe malul mării, pe nisip. Atunci, ea era foarte drăguţă, iar eu eram şi mai drăguţ ca ea. Secretul căsniciei noastre aşa de îndelungate a fost înţelegerea şi grija unul faţă de celălalt“.
Primarul Florin Câciumaru a spus că bătrâinii merită un respect deosebit: „Sunt oameni cu ani grei în spate de activitate şi de viaţă, care merită acest respect din partea noastră“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite