Târgu-Jiu: VIDEO: Pensionarii s-au distrat de ziua lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Ziua Vârstnicilor este organizată anual
Târgu-Jiu: Ziua Vârstnicilor este organizată anual

Aproximativ 700 de vârstnici au participat aseară la Balul vârstei a treia, care a avut loc la un restaurant luxos din Târgu-Jiu.

Pensionarii au avut parte de o masă festivă, un concurs de dans cu premii şi o tombolă cu premii. Atmosfera a fost întreţinută de invitaţi speciali de la Ansamblul Folcloric Doina Gorjului. „Este o tradiţie deja la Târgu-Jiu să sărbătorim Ziua Vârstnicilor şi ne bucurăm că şi în acest an am reuşit să fim alături de părinţii şi bunicii noştri. Sperăm ca în continuare să reuşim să le oferim cât mai multe bucurii, pentru că şi dumnealor au muncit o viaţă pentru noi“, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu-Jiu, Ramona Evulescu.

ziua varstnicilor

„Mă simt foarte bine. Mă întâlnesc cu foştii colegi, discutăm, pentru că nu ne-am  mai întâlnit de ani de zile. Este o atmosferă caldă şi primitoare“, a spus Alexandru Maria, un pensionar în vârstă de 73 de ani. „În fiecare an particip la Ziua Vârstnicilor. Este foarte frumos, ca  de obicei. E o idee foarte bună şi ne bucurăm că nu uită de noi“, spune Maria Drăguţescu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite