Târgu-Jiu: Update / S-a sinucis după ce tatăl i-a interzis să se uite la filme XXX

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa în care s-a spânzurat adolescentul
Casa în care s-a spânzurat adolescentul

Tatăl adolescentului de 16 ani i-a luat cartela pentru a nu mai putea să intre pe canale de filme pentru adulţi.

Emil Croitoru, adolescentul de 16 ani din comuna Borăscu, satul Miluta, şi-a pus capăt zilelor după ce tatăl acestuia i-a luat cartela de la antena parabolică, pentru a nu se mai uita la filme pentru adulţi. „Mi-a spus bunica lui că se uita la filme ruşinoase şi i-am luat cartela să nu se mai poată intra. Nu a spus nimic. Nu era supărat din cauza asta. Nu ne-a spus nimic. Nu-mi dau seama de ce a făcut asta“, a spust tatăl lui.


Emil Croitoru a fost găsit decedat, ieri seară, într-o cameră nelocuită din casa în care locuia împreună cu bunica lui. Băiatul s-a spânzurat de grinda casei. Emil locuia împreună cu bunica lui, pentru că părinţii erau despărţiţi, dar mai stătea şi pe la mama lui, care locuia la câteva case depărtare.

image

Bunica a făcut infarct şi a murit

Mama adolescentului, Eugenia Croitoru, declară că Emil i-a spus bunicii sale că pleacă să dea de mâncare la animale. Pentru că nu mai venea, bătrâna s-a dus după el şi l-a găsit mort în cameră. Femeia s-a speriat şi a ţipat, iar, după puţin timp, i-a venit rău şi a murit. Medicii legişti au constatat că aceasta a suferit un infarct.

image

Am rămas şocaţi. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu mi-a spus că era supărat de ceva şi nu se certase cu noi. L-am găsit spânzurat într-una din camerele aflate în construcţie. Bunica a căzut din picioare şi a murit pe loc, după ce l-a văzut spânzurat“, a spus Eugenia Croitoru.
Emil era elev în clasa a VII-a pentru că rămăsese repetent de mai multe ori. Colegii lui au fost şi ei surprinşi de gestul băiatului. Aceştia vor contribui cu bani pentru a cumpăra o coroană. „Era un copil liniştit, cu toate că era mai slab la învăţătură. Nu a creat niciun fel de probleme“, a spus directorul şcolii.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite