Târgu-Jiu: Update / A vrut să dea fân la capre şi a dat peste cadavrul tânărului de 29 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit în curtea unei case nelocuite. Medicii legişti au constatat pe cadavru două lovituri de cuţit, una în zona gâtului şi cealaltă în zona claviculei.

Anchetatorii spun că cei doi s-au bătut pe un pod aflat la o distanţă de 400 de metri de locul în care a fost găsit cadavrul. Medicii legişti au precizat că Lucian Cîndea nu putea să se deplaseze singur şi că, cel mai probabil, criminalul l-a aruncat peste gardul casei nelocuite.
Dumitrana Angheluţă, care avea grijă de gospodărie, a vrut să intre în curte să dea fân la capre, însă a constat că poarta era blocată chiar de cadavrului tânărului care era căutat de poliţie şi de rude. „Nu se deschidea poarta. M-am dat mai în spate şi am împins cu piciorul. Am văzut o mână de om mort. Am fugit tremurând la soţul meu şi i-am spus“, povesteşte femeia speriată şi acum de cele întâmplate. Şi soţul a fost şocat. „Am fost să văd ce găsise soţia. Am văzut faţa, dar fără piele. Am început să tremuri şi eu. Cred că l-au mâncat câinii că erau mai mulţi care se aciuiaseră“, a spus Dumitru Angheluţă. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite