Târgu-Jiu: Update / Şocant: Criminalul a fost răsplătit cu o partidă de sex pentru fapta sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Gabriel Agache i-a oferit, drept trofeu, Alinei Tărău, tânăra de 17 ani disputată de cei doi, ceasul plin de sânge al rivalului său pe care l-a ucis

Întâmplări absolut şocante au ieşit la iveală în urma crimei amoroase care a şocat judeţul Gorj. Alina Tărău, tânăra disputată de Mihai Gabriel Agache, în vârstă de 19 ani, şi de Lucian Cândea, de 29 de ani, le-a spus celor doi pretendenţi că va rămâne cu cel care va ieşi învingător. Potrivit poliţiştilor, Mihai Gabriel i-a oferit ca trofeu al izbânzii sale ceasul lui Lucian, pe care îl omorâse cu două lovituri de briceag în zona gâtului. Fata a primit ceasul care avea pe el urme de sânge. Mihai Gabriel Agache a mers la o pizza cu Alina şi cu o verişoară a acesteia, iar apoi s-au retras la o cameră de hotel din Târgu-Jiu. Alina a vrut să-l răsplătească pentru fapta sa şi i-a oferit o partidă de sex, în timp ce Lucian era mort într-o baltă de sânge. Toată scena de dragoste din camera de hotel s-a petrecut sub privirile verişoarei sale.  

                                                                                                                                                                                      

image

Lucian Cândea a fost omorât în seara zilei de vineri, în urma unui conflict cu Mihai Gabriel Agache. Cadavrul a fost descoperit în după-amiaza acestei zile în satul Sâmbotin, în curtea unei case părăsite, chiar în dreptul porţii. Nu avea faţă, pentru că a fost mâncat de câini.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite