Târgu-Jiu: Update/ Video/ 500 de persoane la înmormântarea lui Cătălin Radu Mihu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Radu Mihu, fiul vitreg al cunoscutei cântăreţe Maria Dragomiroiu, a fost condus, ieri, pe ultimul drum de către aproximativ 500 de oameni.

La înmormântare au venit instrumentişti de la Ansamblului folcloric Doina Gorjului, unde unchiul acestuia este dirijor, precum şi un taraf tradiţional din Pârâul de Pripor, o localitate vestită în multitudinea de lăutari. Aceştia au cântat mai multe melodii de jale. Cea mai emoţionantă piesă a fost cântată la căpătâiul lui Cătălin şi a fost compusă special pentru acest eveniment funerar.

La înmormântare au venit rude, prieteni şi apropiaţi ai unchiului, Aurel Blondea, inclusiv directorul Ansamblului Doina Gorjului. Nu a putut veni, însă, tatăl lui Cătălin, Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu, care este plecat într-un turneu în Statele Unite ale Americii, dar au fost prezenţi tatăl acestuia şi sora lui. Mama lui Cătălin Mihu şi unchiul său, dar şi verişorii, au fost distruşi de durere. „Cătăline nu pleca, soarele meu. Aceasta este casa ta. Nu pleca de aici!“, striga cu ultimele puteri mama sa.


Cortegiul funerar a blocat circulaţia pe DN 66 timp de aproximativ o jumătate de oră. Sute de maşini au aşteptat pe marginea drumului trecerea cortegiului către cimitir. Cătălin Radu Mihu fost îngropat în cimitirul din Romaneşti.

image

Poliţia a început o anchetă

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj a deschis o anchetă cu privire la moartea fiului vitreg al Mariei Dragomiroiu, pentru că s-a vehiculat că acesta ar fi consumat plante etnobotanice înainte de a ise face rău. „Este o moarte suspectă şi se vor face cercetări. Probele au fost trimise la laboratror şi se vor face analize toxicologice. Rezultatul va arăta dacă a consumat ceva“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite