Târgu-Jiu: Uniunea Rromilor, făcută de ruşine de liderul şpăgar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iorgu Negrea, zis Doduţă, le-a promis unor gorjeni de etnie română că îi face ţigani în acte, pentru a intra mai uşor la şcolile de poliţie din ţară. Acesta a fost exclus definitiv din Uniunea Rromilor Creştini din România.

Scandalul în care a fost implicat Iorgu Negrea, vicepreşedintele Uniunii Rromilor Creştini din România, ia amploare în rândul membrilor organizaţiei non-guvernamentale. Mihai Ion, zis Ministru”,  cel care conduce Uniunea Rromilor spune că a cerut ca Doduţă să fie exclus definitiv din organizaţie.

Am cerut ca acesta să fie exclus definitiv din URCR, pentru că fapta lui este foarte urâtă, foarte josnică şi necreştină. Ne-a făcut de ruşine peste tot. Noi suntem înregistraţi la Strasbourg, iar vestea s-a dus şi dincolo de hotare. Iorgu Negrea avea dreptul să elibereze adeverinţe doar pentru tinerii de etnie rromă şi îl credeam un om de încredere. Ne face de râs pentru două mii de lei. Dacă avea nevoie, putea să ne ceară ajutorul şi strângeam din toată ţara bani pentru el. Cererea de exludere din organizaţie a fost aprobată“, declară mâhnit Ion Mihai, preşedintele URCR.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite