Un traficant de imigranţi, doi violatori şi un hoţ, reţinuţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Trei din cele patru persoane erau căutate întrucât au dat bir cu fugiţii după ce judecătorii le-au condamnat pentru infracţiunile comise. Pe numele celui de-al patrulea, un bărbat de 53 de ani, din comuna Scoarţa, autorităţile portugheze au emis mandat european de arestare, pentru comiterea infracţiunii de trafic ilegal de imigranţi.

Ieri, toţi cei patru gorjeni au ajuns în arestul Poliţiei Gorj. Cei doi violatori din comuna Băleşti şi bărbatul de 37 de ani din Brăneşti, condamnat la doi ani de închisoare pentru furt, vor fi duşi în penitenciar, în timp ce bărbatul de 53 de ani, din Scoarţa, va fi extrădat.

„Poliţiştii gorjeni au depistat trei persoane care se sustrăgeau executării pedepsei cu închisoarea şi un bărbat pe numele căruia exista un mandat european de arestare. Cel în cauză, P.I., de 53 de ani, din comuna Scoarţa, a fost depistat pe raza localităţii de domiciliu şi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 ore.Bărbatul urmează să fie prezentat la Curtea de Apel Craiova pentru a se dispune cu privire la extrădarea sa", a anunţat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

În timp ce bărbatul din Brăneşti va sta doi ani în puşcărie pentru furt, violatorii din Băleşti, de 36 şi 24 de ani, au de executat o pedeapsă de 2 ani şi 6 luni de închisoare.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite