Târgu-Jiu: Un tânăr s-a sinucis din cauza unei decepţii în dragoste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Brăneşti s-a spânzurat aseară în faţa casei în care locuia. Apropiaţii cred că băiatul s-a sinucis din cauza unor certuri cu prietena sa.

Aseară în jurul orelor 20.00, Alin Ionuţ Pusdrea, în vârsă de 21 de ani din comuna Brăneşti, sat Bădeşti,  a  fost găsit spânzurat de o perdea de la uşa casei în care locuia. Rudele au anunţat imediat poliţiştii din localitate. La faţa locului a s-a deplasat o echipă operativă formată din lucrători ai Poliţiei comunale. Pe corpul decedatului nu au fost observate alte urme de violenţă, în afara celor specifice acţiunii de spânzurare. Cadavrul a fost transportat la Servicul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei exacte a decesului. Cei care l-au cunoscut pe tânărul de 21 de ani spun că acesta şi-ar fi pus capăt zilelor din cauza unei decepţii în dragoste. „El avea o prietenă în comuna Turburea şi cred că s-au certat cu ea.  Fata era mai mică cu trei ani şi avea o relaţie de un an cu Alin Pusdrea. Cred că s-a omorât din dragoste. Fratele său mai mic l-a găsit spânzurat de o perdea, iar la gât era înfăşurat cu un fular“, a declarat Marian Nicolici, colegul de serviciu al Anei Pusdrea, mama tânărului spânzurat.

  Aceasta a venit, astăzi la Serviciul de Medicină Legală, să-şi ia fiul acasă. Ana Pusdrea, cea care i-a dat viaţă lui Alin, are 40 de ani şi lucrează la Complexul Energetic Turceni de câţiva ani. „Nu ştiu ce să fac, a-şi întoarce pământul să-l văd că deschide ochii“, spunea femeia printre lacrimi.  
Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili motivul care a condus la acest act suicidal.
 

image
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite