Târgu-Jiu: Un tânăr a fost bătut şi tăiat cu un cuţit într-o discotecă din Văgiuleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătăuşii au fost săltaţi de poliţie, iar victima a fost preluată de o salvare
Bătăuşii au fost săltaţi de poliţie, iar victima a fost preluată de o salvare

Doi fraţi din comuna Văgiuleşti au fost arestaţi, după ce au provocat scandal şi au tăiat un tânăr de 24 de ani. Victima a fost transportată de urgenţă la spitalul din Craiova, iar poliţiştii efectuează cercetări. 

Poliţiştii serviciului de Investigaţii Criminale, urmare a cercetărilor efectuate în colaborare cu poliţişti ai Poliţiei Comunale Mătăsari şi cei ai Postului de Poliţie Bolboşi, au dispus reţinerea pe bază de ordonanţă pe timp de 24 de ore a doi tineri, suspectaţi de comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, port ilegal de armă albă în locuri de natură să pună în pericol viaţa sau integritatea corporală a persoanelor şi vătămare corporală. În cursul acestei zile, cei doi suspecţi au fost prezentaţi cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru.
Din cercetărilor efectuate până în prezent a rezultat faptul că vineri noaptea, cei doi suspecţi, Dumitru Ţughin, de 21 ani şi Ion Ţughin, de 23 ani, ambii din comuna Văgiuleşti, s-au deplasat în discoteca din satul Ohaba, unde, având asupra lor obiecte confecţionate anume pentru tăiere (cuţit, o steluţă metalică tăietoare etc.), au provocat scandal şi l-au lovit pe Eugen A., de 24 ani, din comuna Borăscu, provocându-i leziuni.
Victima a fost transportată la Spitalul orăşenesc Turceni, pentru a i se acorda primele îngrijiri medicale, după care, transferată la Spitalul Judeţean Craiova pentru investigaţii mai complexe. Cei doi fraţi veniseră de curând din Bucureşti şi, în seara de vineri s-au îndreptat spre discoteca din satul Ohaba. Pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unor discuţii aprinse a izbucnit conflictul între între cele trei persoane.
 Poliţiştii i-au reţinut pe suspecţi şi i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie  Gorj, iar astăzi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propunere de arestare preventivă.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite