Târgu-Jiu: Un student susţine că a fost bătut la examen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Constantin Brâncuşi din Târgu-Jiu este implicată într-un scandal. Alin Treanta, în vârstă de 23 ani, a depus deja o plângere la sediul instituţiei împotriva cadrului didactic Marius Turcitu.

Premieră la Universitatea Constantin Brâncuşi (UCB) din Târgu-Jiu. Un student în anul I la Facultatea de Asistenţă Medicală şi tehnică Dentară, Artă şi Cultură Fizică face acuzaţii grave la adresa unui asistent care l-a supravegheat la examenul Bazele desenului şi modelajului.

„Asistentul Marius Turcitu m-a acuzat de plagiat şi m-a jignit de faţă cu colegii. L-am rugat să înceteze, iar el m-a chemat pe hol. Am crezut că vrea să stăm de vorbă. Am ieşit din sala de examen şi el m-a împins în baie. Eu nu am vrut să intru, am rămas pe hol, unde m-a ameninţat, m-a înjurat şi mi-a dat un pumn în piept. Am ţipat, a auzit toată lumea din clasă, iar apoi am urcat şi le-am povestit profesorilor din secretariat. Aceştia au ridicat din umeri şi nu au zis nimic“, a spus Alin Treanta.

Asistentul neagă tot

„Nu s-a întâmplat nimic, este o răzbunare a unui student. Am spus că a plagiat nişte lucrări, iar el m-a ameninţat. A început să ţipe. L-am rugat frumos să poftească pe hol în faşa uşii atelierului, am purtat o discuţie şi i-am atras atenţia asupra tonului şi atitudinii. Nici măcar nu l-am atins, deşi a început să ţipe“, a spus asistentul Marius Turcitu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite