Târgu-Jiu: Un şofer de ambulanţă a prins un hoţ, după o urmărire ca-n filme, cu pacientul în maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un ambulanţier din Bumbeşti-Jiu poate fi declarat erou, după ce a reuşit să prindă un hoţ care i-a furat geanta unei femei. Evenimentul a avut loc în această dimineaţă,în apropierea pasarelei din Târgu-Jiu.

Vrea să rămână sub protecţia anoninamatului, dar a făcut o faptă demnă de laudă. Este vorba despre un şofer de ambulanţă, din Bumbeşti-Jiu, care a reuşit să-l prindă pe unul dintre hoţii care au smuls geanta de pe umărul unei femei. „În dimineaţa acestei zile, la ora 07.30, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, în timp ce patrulau, în zona intersecţiei străzii D. Gherea cu strada 16 Februarie, au fost sesizaţi de săvârşirea unei tâlhării. La scurt timp, poliţiştii i-au identificat pe cei doi suspecţi, în persoana lui Iulian C., de 24 ani şi Răzvan B, în vârstă de 20 ani, ambii din Târgu-Jiu. Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că cei doi suspecţi au luat hotărârea de a săvârşi astfel de fapte pentru a face rost de bani. În acest sens, în această dimineaţă, aflându-se la intersecţia străzii Dumitru Gherea cu strada 16 Februarie, au deposedat-o prin violenţă pe partea vătămată C.P., de 37 ani, din Târgu-Jiu, de o geantă, însă au fost prinşi urmare a intervenţiei unui conducător auto de pe o ambulanţă, care, observând cele întâmplate, a intervenit. Cei doi  suspecţi, cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere şi urmează a fi prezentaţi mâine unităţii de parchet competente, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă“, declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

 „În timp ce veneam spre oraş, l-am observat pe individ agresând-o pe doamna şi fugind, după care am alergat dupa el. Am pornit sirena şi girofarele şi am mers aşa circa 50 de metri, iar apoi am fugit pe jos şi l-am prins la intersecţia de la pasarelă. Femeia a rămas în stradă, zgâriată pe maini, iar în momentul în care am luat geanta de la hoţ  a venit un agent de poliţie şi l-a imobilizat. Aveam pacientul în maşină, pentru că îl duceam la dializă. Nu mi s-a întâmplat până acum, dar am vrut să fac un gest bun
“, declară ambulanţierul. Acesta preferă să nu-şi dezvăluie identitatea, de teamă să nu aibă probleme cu rudele celor doi hoţi.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite