Târgu-Jiu: FOTOGALERIE/ Un şofer beat şi-a ucis soţia după ce a intrat cu maşina într-un stâlp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedia a avut loc în această dimineaţă, la ora 04.40, pe Drumul European 79, în afara localităţii Bumbeşti-Jiu. Un bărbat de 30 de ani s-a urcat beat la volan şi a pierdut controlul maşinii, izbindu-se de un stâlp.

Soţia şoferului, pasageră pe locul din dreapta, a murit pe loc, iar alte două femei, aflate pe bancheta din spate, s-au ales cu răni uşoare. Poliţiştii au stabilit că bărbatul de 30 de ani se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar în prezent este cercetat pentru  comiterea a trei infracţiuni. Se pare că cei patru se întoarceau de la o petrecere cu un autoturism Dacia Logan.



„În jurul orei 04.40, pe Drumul European 79, în afara localităţii Bumbeşti-Jiu, Mihai P., un bărbat 30 de ani, din Târgu-Jiu, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, la ieşirea dintr-o curbă periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei şi, părăsind partea carosabilă a intrat în coliziune cu un stâlp, din impact rezultând decesul unui pasagere de 28 de ani şi rănirea uşoară a altor 2 pasagere, de 21 şi 32 de ani.

image
image

Şoferul a fost testat cu etilotestul şi s-a constatat faptul că avea o concentraţie de 0,72 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Acesta este cercetat pentru ucidere din  culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice“, a anunţat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţie Gorj.

image
image
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite