Târgu-Jiu: Un şofer beat şi-a distrus maşina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul de 53 de ani, din municipiul Motru, s-a urcat la volan sub influenţa băuturilor şi s-a izbit cu autoturismul de mai mulţi copaci de pe marginea drumului.

Evenimentul a avut loc aseară, în jurul orei 20.00, pe Drumul Judeţean 671 B, iar şoferul aflat în stare de ebrietate a scăpat cu viaţă ca prin minune .

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru s-au sesizat din oficiu despre faptul că, pe DJ 671 B, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale în care a fost implicat un autoturism. La faţa locului a fost identificat proprietarul autoturismului, N.F., în vârstă de 53 ani, din municipiul Motru. Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta, în timp ce conducea acel autoturism, deşi se afla sub influenţa alcoolului, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi a lovit mai mulţi arbori. Testat cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o concentraţie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Motru unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei", a spus Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Deşi accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite