Târgu-Jiu: Un şofer beat a tamponat o maşină şi a dat bir cu fugiţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajatul spălătoriei s-a ales cu dosar penal
Angajatul spălătoriei s-a ales cu dosar penal

Un bărbat de 49 de ani, din municipiul Motru, s-a urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice şi s-a oprit cu autoutilitara direct într-un autoturism aflat în parcare.

Evenimentul rutier a avut loc aseară, în jurul orei 17.10, pe strada Minerului din Motru.

„Poliţia Municipiului Motru a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe strada Minerului s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu pagube materiale. Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că şoferul unei autoutilitare, în timp ce efectua manevra de întoarcere, a tamponat un autoturism parcat, după care a părăsit locul accidentului.

La scurt timp, poliţiştii l-au depistat pe conducătorul auto implicat în tamponare, acesta fiind identificat în persoana lui Viorel N., de 49 ani, din municipiul Motru.Bărbatul în cauză a fost condus la sediul poliţiei“, anunţă Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj. Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit că acesta avea permisul de conducere suspendat.

Fiind testat cu etilotestul, bărbatul a prezentat o concentraţie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având exercitarea dreptului de conducere suspendată şi o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite