Târgu-Jiu: Un şofer beat a intrat cu maşina în semafor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un târgujian, în vârstă de 22 de ani, s-a ales cu dosar penal, după ce a intrat cu autoturismul într-un semafor aflat la intersecţia străzii Victoria cu strada 9 Mai. Şoferul s-a speriat şi a fugit de la locul accidentului, ascunzându-se într-un magazin din apropiere. Bărbatul a fost prins de o patrulă a Inspectoratului de Jandarmi Gorj. Testarea cu etilotestul a arătat că acesta avea o concentraţie de 0,70 mg/l alcool pur în ae

Evenimentul a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 07.00, când o patrulă formată dintr-un poliţist şi un jandarm, în timp ce executa serviciul pe raza municipiului Târgu-Jiu, a observat că un şofer a intrat cu autoturismul în semaforul din intersecţia străzii Victoria cu strada 9 Mai, părăsind locul faptei.

Conducătorul autoturismului a abandonat autovehiculul şi a încercat să fugă, ascunzându-se în incinta unei societăţi comerciale, unde a fost depistat de către o patrulă din cadrul I.J.J. Gorj. Cu această ocazie, conducătorul auto a fost identificat în persoana lui D. Liviu, de 22 ani, din Târgu-Jiu. Acesta a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii continuă cercetările faţă de conducătorul auto, pe numele căruia au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere a unui indicator rutier, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legală“, declară Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite