Târgu-Jiu: Un şofer a pus pe jar mai mulţi nuntaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Totul s-a petrecut azi-noapte, în jurul orei 03.00, în faţa unui restaurant de pe strada Victoriei, din municipiul Târgu-Jiu, când un şofer care circula cu viteză s-a oprit cu maşina în alte două autoturisme aflate în parcare. După acest incident, şoferul vinovat a dat bir cu fugiţii, însă a fost urmărit de nuntaşi, iar la scurt timp au ajuns la faţa locului şi poliţiştii care au constatat că autorul faptei s-a închis în

Trei maşini grav avariate şi un şofer fugar. Acestea au fost consecinţele unei tamponări care s-a produs azi-noapte în municipiul Târgu-Jiu. A fost suficient ca bărbatul, a cărui identitate nu este cunoscută deocamdată, să intre cu maşina marca Volvo în alte două autoturisme parcate, un Peugout şi un Audi, pentru ca nuntaşii să iasă afară şi să îl urmărească. Martorii au spus că şoferul avea viteză şi a pierdut controlul volanului, iar la scurt timp după tamponare a fugit.

A fost un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, pe strada Victoriei, din municipiul Târgu-Jiu. Autorul a părăsit locul faptei şi urmează să efectuăm cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care a avut loc evenimentul rutier. A fugit de la locul faptei, l-am căutat şi la domiciliu, dar nu a răspuns şi urmează să se efectueze cercetări pentru identificarea acestuia“, a spus unul dintre poliţiştii prezenţi la faţa locului.

Nuntaşii au fost cei care l-au urmărit pe conducătorul auto, observând că acesta a parcat maşina în faţa unui bloc din apropiere şi s-a închis într-un apartament.

Legea in vigoare spune că, în cazul unei tamponări, incidentul trebuie să fie raportat la Poliţie în 24 de ore de la producerea lui. „Orice conducător auto implicat într-o tamponare este obligat să se prezinte la Poliţie în 24 de ore de la producerea evenimentului rutier. Dacă nu se prezintă, acesta riscă să-i fie reţinut chiar şi permisul de conducere“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Proprietarii maşinilor avariate aşteaptă acum ca şoferul vinovat să se prezinte în faţa oamenilor legii, pentru a afla despre cine este vorba şi pentru a recupera prejudiciul.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite