Târgu-Jiu: Un orădean a băgat un gorjean în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul s-a ales cu dosar penal
Şoferul s-a ales cu dosar penal

Accidentul de circulaţie a avut loc aseară, în jurul orei 23.00, în localitatea Peşteana-Jiu din comuna Bâlteni. Primele verificări au scos la iveală faptul că victima circula neregulamentar, fiind acroşată de autoturismul condus de un orădean.

Bărbatul de 57 de ani a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu-Jiu, iar şoferul maşinii care l-a lovit este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, deşi se pare că vina îi aparţine pietonului, întrucât se deplasa neregulamentar pe DE 79.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că victima, C.D., în vârstă de 57 ani, din comuna Bîlteni, în timp ce se deplasa neregulamentar pe partea dreaptă a carosabilului, a fost acroşată de autoturismul condus de către C.M.A., de 42 ani, din municipiul Oradea, judeţul Bihor, care se deplasa în aceeaşi direcţie ca şi pietonul, dinspre Rovinari către Craiova.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite