Un medic stomatolog sirian, încătuşat pentru că „era urmărit internaţional“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ayman Al-Madani a fost dus direct la audieri la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova şi urmează să fie extrădat. Acesta locuia la Târgu-Jiu şi era cunoscut în oraş ca fiind patronul unui post local de televiziune.

Poliţiştii gorjeni nu au dezvăluit deocamdată infracţiunea pentru care a fost condamnat sirianul, stabilit de câţiva ani în Gorj, la trei ani de închisoare. Surprinzător este faptul că acesta a fost prins în urma unei acţiuni obişnuite, efectuată pentru depistarea persoanelor urmărite, deşi era cunoscut faptul că locuieşte în Târgu-Jiu şi deţine o funcţie importantă la un post local de televiziune. 

„Este vorba despre o infracţiune de natură penală conform codului penal sirian. Cetăţeanul german de origine siriană era urmărit internaţional. Astăzi, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Gorj au executat o acţiune pe raza municipiului Târgu-Jiu în vederea depistării persoanelor urmărite şi care se sustrag mandatului de executare a pedepsei închisorii. Cu această ocazie a fost reţinut  A.A., în vârstă de 42 ani, care domicilia pe raza municipiului Târgu-Jiu. Pe numele bărbatului autorităţile siriene au emis un mandat de arestare pentru executarea unei pedepse de trei ani cu închisoare. În cursul zilei de astăzi, persoana a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova pentru luarea măsurilor legale ce se impun", a declarat Bogdan Scafeş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite