Târgu-Jiu: VIDEO/ Un medic rezident s-a aruncat de la etajul al doilea al blocului în care locuia: „Diavolul a împins-o"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aceasta a fost transportată astăzi la Bucureşti
Aceasta a fost transportată astăzi la Bucureşti

Diana Nicolae are 29 de ani şi este din Motru. Aseară, tânăra a vrut să-şi încheie socotelile cu viaţa din motive încă necunoscute.

Tatăl tinerei spune că fiica sa nu avea niciun motiv să se sinucidă. „Eu eram la ţară când s-a aruncat. Îi dădeam şi bani, nu înţeleg de ce a recurs la asta. A terminat Medicina la Bucureşti şi era rezident ca medic de familie", a declarat Bebe Nicolae, tatăl tinerei.

Târgu-Jiu

Rudele sale au luat în calcul o altă ipoteză. „Vocea diavolului a împins-o", a spus Mircea Andrei, unchiul Dianei.Fata mergea frecvent la Biserica Apostolică.

Unchiul din partea mamei Dianei are însă o altă variantă.

Târgu-Jiu

„Ea acum trei ani a fost în anul şase la Medicină la Bucureşti. Nu a promovat un examen şi a făcut o cădere psihică. A fost internată la Târgu-Jiu vreo patru luni, iar un medic a făcut-o bine. Lua tratament, dar după ce se ducea la biserica aceasta a renunţat să mai ia pastilele, crezând că Dumnezeu a vindecat-o. A cunoscut nişte pocăiţi care au determinat-o să se ducă la ei. Îşi dorea să ajungă predicatoare. I-am spus să facă ce vrea, dar era greu ca medic de familie să găsească 1.500 de pacienţi. Apoi zicea că va da pentru un post la Spitalul din Motru”, a spus Ilie Cucu, un alt unchi al Dianei.

După ce iniţial a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu-Jiu, tânăra a fost transportată astăzi la Bucureşti. „La noi în spital a ajuns o pacientă, victimă a unei tentative de suicid. Aceasta s-a aruncat de la etajul al doilea și s-a ales cu multiple traumatisme. După ce i s-a acordat primul ajutor și a fost stabilizată, pacienta a rămas internată la Terapie Intensivă. Din cauza suferinței medulare aceasta a fost transferată la o unitate din București, Secția de Neurochirurgie, urmând să fie supusă unei intervenții chirurgicale”, a spus Constantin Pălivan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgenţă Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite