Un italian îndrăgostit de o târgujiancă, one man show la Teatrul de Vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maurizio Liuzzo şi Mariana Boboc s-au cunoscut în Italia şi nu exclud ca la un moment dat să se mute în oraşul lui Brâncuşi, de care sunt fascinaţi.Bărbatul de 50 de ani susţine mâine seară un recital extraordinar la Teatrul de Vară.

Bărbatul de 50 de ani a întâlnit-o pe femeia care i-a furat înima, în urmă cu doi ani, în Italia, unde târgujianca se afla la muncă. Acum îşi fac planuri de căsătorie şi, după concediul petrecut la Târgu-Jiu, vineri se vor întoarce în ţara artistului, nu înainte însă de a susţine un recital pe care l-a intitulat. „Sono Italiano”.

„Ne-am cunoscut in Italia, eu lucram acolo, iar în urmă cu doi ani a venit pentru prima dată aici,la Târgu-Jiu, după ce mi-a prezentat familia. Venisem în concediu pentru două luni şi a venit după mine. În Italia cântă la chitară,acordeon, orgă, voce, la spectacole în aer liber, la restaurante, nunţi, are şi orchestră”, mărturiseşte Mariana Boboc, în vârstă de 46 de ani. „Sper să vină multe persoane ca să-mi exprim sentimentele mai bine şi să dau tot ce am mai bun. Voi cânta din voce şi la chitară.  Cu siguranţă mă voi întoarce la Târgu-Jiu, în viitor poate ne mutăm aici definitiv”, a completat artistul.

Evenimentul este organizat de Şcoala Populară de Artă din Târgu-Jiu. „Recitalul extraordinar intitulat «Sono Italiano» va fi susţinut de muzicianul profesionist Maurizio Liuzzo joi, la ora 21.00, la Teatrul de Vară, iar intrarea este liberă. Va fi un concert de tipul «One man show», cântând muzică italiană”, a anunţat Viorel Gârbaciu, directorul Şcolii Populare de Artă.
 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite