Târgu-Jiu: Un gorjean care se sustrăgea de la executarea pedepsei cu închisoare a fost descoperit de poliţişti într-un bar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Serviciul de Investigaţii Criminale au desfăşurat o acţiune pe raza municipiului Tg-Jiu pentru depistarea persoanelor care se sustrag cercetărilor sau pe numele cărora există emise mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.

Pe timpul acţiunii, într-un bar situat pe str. Minerilor a fost identificat, aseară, un bărbat, F.S., de 34 ani, din comuna Teleşti, pe numele căruia o instanţă de judecată emisese un mandat de executare a pedepsei închisorii de 3 luni, pentru comiterea infracţiunii de lovire. În fapt, instanţa de judecată a reţinut că suspectul, în noaptea de 21 spre 22 mai 2009, a exercitat acte de violenţă fizică împotriva unui bărbat, provocându-i leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 13-15 zile de îngrijiri medicale.
Poliţiştii l-au încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca după îndeplinirea formalităţilor să îl depună în penitenciar.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite