Târgu-Jiu: Un fost om al legii face greva foamei în faţa Inspectoratului de Poliţie Gorj. Vezi aici motivul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Fugaru, fost poliţist şi viceprimar al oraşului Târgu-Cărbuneşti, a anunţat în această seară că, începând de mâine, la ora 10.00, va intra în greva foamei, până când şeful poliţiei gorjene îşi va da demisia.

Fostul om al legii susţine că este monitorizat în permanenţă de poliţiştii din Târgu-Cărbuneşti şi a trimis un memoriu către ministrul Administraţiei şi Internelor. „Consider că sunt victima unor abuzuri şi voi intra de mâine în greva foamei, până când inspectorul şef Viorel Caragea îşi va da demisia”, a declarat Ion Fugaru.

În memoriul pe care l-a trimis la Bucureşti, acesta a precizat faptul că familia sa este în pericol. „Am solicitat public să-şi dea demisia şeful poliţiei judeţene, domnul Caragea Salvador Viorel, până în această seară, în caz contrar, începând de mâine, la ora 10.00, voi declara greva foamei în faţa Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului Gorj, până la sosirea unei echipe mixte de specialişti pe administraţie şi poliţie pentru a efectua toate verificările conform tuturor documentelor ce le voi pune la dispoziţie. Domnule ministru, problema este una şi mai gravă, pentru că aceştia au format comando de monitorizare a mea, a familiei mele şi inclusiv anihilarea mea printr-un accident de circulaţie. Picătura care a umplut paharul a fost în ziua de 19 mai 2011, când şeful poliţiei oraşului Târgu-Cărbuneşti s-a deplasat la primărie, unde a încercat să obţină informaţii despre persoana mea, de genul dacă eu mi-am plătit impozitele pe veniturile din chirii la imobilele care le deţin, fără nicio adresă”, precizează acesta în scrisoarea pe care i-a trimis-o ministrului Traian Igaş.

Vom reveni cu reacţia reprezentanţilor Poliţiei Gorj!

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite