Un cioban va sta un an după gratii după ce a lovit un poliţist cu pietre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost condamnat pentru ultraj (foto arhivă)
Bărbatul a fost condamnat pentru ultraj (foto arhivă)

Gorjeanul de 40 de ani, din comuna Teleşti, a ajuns aseară în arestul Inspectoratului de Poliţie Gorj, urmând ca astăzi să fie trims în penitenciar. Acesta va face un an de puşcărie pentru că a aruncat cu pietre spre un poliţist din localitate.

Fapta a fost comisă pe 23 octombrie 2010, iar instanţa  de judecată a decis recent condamnarea la închisoare a bărbatului violent. La scandal a mai participat şi un alt cioban, Ionuţ Feregan, însă acesta a primit o condamnare cu suspendare. Victima lor a fost agentul şef Marius Duduială, din Teleşti, care a mers la stână să facă o anchetă despre furtul unor oi, având informaţii că animalele s-ar afla la stâna celor doi. Când a văzut că este atacat cu pietre, omul legii a fost nevoit să scoată pistolul şi să tragă mai multe focuri de avertisment. Pentru că avea antecedente, Vasile Oţet, bărbatul de 40 de ani, va sta un an după gratii.

„Bărbatul a fost condamnat de către o instanţă de judecată la executarea unei pedepse de un an închisoare pentru comiterea infracţiunii de ultraj, constând în acea că, în data de 23 octombrie 2010, la ora 20.30, a exercitat acte de violenţă împotriva unui agent de poliţie ce se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe raza comunei Teleşti. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, urmând a fi îndeplinite formalităţile în vederea încarcerării în penitenciar", a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite